Apolitični

Komedija “BRAČNI S(P)ROVOD” zabavlja Zadrane

Komedija “BRAČNI S(P)ROVOD” na najbolji način razveselit će prvenstveno Zadrane, ali i sve one koji vole pogledati dobru komedijsku predstavu.
“BRAČNI S(P)ROVOD”ljetna komedija  na 22. Zadarskom kazališnom ljetu u režiji Ivana Đuričića te u izvedbi Slavka Sobina i Lane Blaće. Predstava je na programu u utorak, 19. srpnja s početkom u 21:30h u lapidariju Narodnog muzeja Zadar.

Komedija BRAČNI S(P)ROVOD…

 


U braku ste? Razmišljate li o braku? Želite li se vjenčati? Govore li Vam da biste se trebali vjenčati? Znate li nekoga tko je u braku? Imate roditelje koji su u braku, koji su bili u braku, ili pak ne bi trebali biti u braku? Ako je Vaš odgovor na barem jedno od ovih pitanja ”da”, nikako nemojte propustiti ovu predstavu.

“BRAČNI S(P)ROVOD”

Sean i Amy su tipičan mladi par koji živi zajedno. Rade, vole se i imaju zajedničke ciljeve u životu. Manje-više. Nakon gotovo tri godine veze Amy se želi udati, ali Sean ne vjeruje u instituciju braka. Igra počinje!!!

U ovoj vrlo duhovitoj, aktualnoj i atraktivnoj predstavi prepoznat ćete sebe i svoje bližnje i preispitati vaše poglede na brak u svim smjerovima!