Apolitični

Književno-glazbeni susret s Krešimirom Mišakom u Kaštelima

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2015., Gradska knjižnica Kaštela organizira književno-glazbeni susret s Krešimirom Mišakom. Tribina i predstavljanje knjiga Krešimira Mišaka održat će se u subotu, 24. listopada, u 18.00 sati u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, nakon čega će druženje s Mišakom i njegovom rock grupom Hakuna Matata biti nastavljeno u 21.15 u Kaštel Sućurcu.

Krešimir Mišak – novinar, književnik i rock-glazbenik, najpoznatiji je široj javnosti kao urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije „Na rubu znanosti”, a pored toga je i nagrađivani pisac znanstvene fantastike, te autor brojnih knjiga koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje teorija zavjera, misterioznosti, znanstveno (ne)objašnjivih pojava i sl.
Dođite u subotu, 24. listopada, u 18.00 sati u dvorac Vitturi u Kaštel Lukšiću i saznajte o čemu to sve Krešimir Mišak piše u svojim knjigama, a nakon toga i o čemu pjeva u pjesmama svoje rock grupe.
Inače, zagrebačka rock skupina Hakuna Matata ovom prilikom po prvi put gostuje u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a njihove pjesme (većinu tekstova potpisuje Krešimir Mišak) mogu se opisati kao srdačne, simpatične, vesele i neopterećene skladbe koje će vas „na prvi stih i prvi akord” osvojiti, razveseliti, opustiti i odmoriti, ali i vratiti u ne tako davna vremena novog vala. Dođite i provedite zajedno s nama zanimljivu književno-glazbenu večer s Krešimirom Mišakom u Kaštelima. Svi ste dobro došli.
Više u kategoriji: Kultura; Glazba
Izvor i foto: Gradska knjižnica Kaštela
D. Šabić, mag. nov.