Apolitični

Knjiga za divlju ženu u Narodnoj knjižnici Omiš

U srijedu, 12. listopada, Narodna knjižnica Omiš ugostit će književnicu Ingrid Divković koja će predstaviti svoju najnoviju knjigu „Knjiga za divlju ženu”.

Iz Narodne knjižnice Omiš s ponosom najavljuju da im uz književnicu Divković, u goste stiže i Alis Marić, kreatorica popularne Facebook stranice Čitaj knjigu.

Gotovo svakodnevno u svijetu se pronalazi prilika za obilježavanjem međunarodnog dana posvećenog nekoj osobi, predmetu, navici ili obljetnici. Knjiga, s druge strane, ne stane u samo jedan dan, pa tako već dugo vremena mjesec listopad slovi za mjesec knjige, tj. mjesec kada posebno uživamo u čitalačkim navikama te ih različitim prezentacijama, diskusijama, otvorenima danima knjižnica pobuđujemo i stvaramo nove.

Knjiga za divlju ženu Ingrid Divković

Ingrid Divković publicistica je i književnica, a književnu slavu u Hrvatskoj stekla je svojom prvom knjigom J*** li vas ego? Ingrid uspješno vodi i blog na kojem gotovo svakodnevno pronalazi prostor za književne kreacije koje odgovaraju kako njoj, tako i obožavateljima njenih rečenica. Nakon brojnih pohvala i nagrada čitalačke publike u književne kritike, Ingrid Divković predstavlja svoju novu knjigu „Knjiga za divlju ženu” koju opisuje kao knjigu kratkih proznih poetskih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu.

Čitaj knjigu!

Facebook stranica Čitaj knjigu i Alis Marić već godinama na internetskoj mreži okupljaju ljubitelje knjige promičući ljubav prema čitalačkoj navici i podsjećajući svakodnevno čitatelje na brojne književne naslove koje bi tek trebali pročitati.

Zajedničke snage divljih, a opet tako poetskih žena, Ingrid Divković i Alis Marić, čine se kao dobitna kombinacija uspješnoj književnoj večeri u Narodnoj knjižnici Omiš. Večer je to kojom bi se na najljepši način obilježio mjesec posvećen knjizi, a to je predstavljanje novih književnog naslova mlade autorice. Stoga se očekuje da publika u Narodnoj knjižnici Omiš bude što brojnija i samim time – poticajnija.

Bilo da ste divlja žena ili ćete to tek postati, posjetite 12. listopada Narodnu knjižnicu Omiš i uveličajte s Ingrid Divković te Alis Marić i ovogodišnji mjesec knjige.