Apolitični

Klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti SANUS na proljetnom rehabilitacijskom odmoru

Klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti SANUS  na proljetnom rehabilitacijskom odmoru

Od 17. do 19.04. organiziramo proljetni rehabilitacijski odmor sa djecom udruge i njihovim braéom i sestrama. Zahvaljujući humanosti i Ijubavi obitelji Šimić hotela „Sidro” u Duéama djeca su dobila priliku da provedu 3 dana u zajedništvu i druženju koja će im sigurno ostati u lijepom sijećanju. Uz boravak u Dućama biti će i izlet u Radmanove mlinice kao i posjeta jahačko — konjičkom klubu u Žrnovnici.


Ovakvi odmori za našu djecu jako puno pridonose njihovoj socijalizaciji i osnaženju. Najviše za njih znače zajedniča druženja gdje žive za svaki novi susret.
Ukoliko imate mogućnosti budite naši gosti i uvjerite se koliko radosti i sreće za svako naše dijete donose ovakvi odmori.
Isto tako lijepo je znati da ima tako dobrih Ijudi humani i osjećajni koji pridonose radosti i boljem životu djece sa posebnim potrebama mijenjajući im život na bolje.

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji za promociju naše udruge. Ujedno čestitamo Vam nadolazeće uskrsne blagdane uz dobre želje svima vama i vašima , poručuje predsjednica kluba Boženka Anić.