Apolitični

Klub mladih Split poziva na tribinu “Roditeljstvo kao inspiracija za poduzetništvo”

Klub mladih Split poziva na tribinu “Roditeljstvo kao inspiracija za poduzetništvo”

Klub mladih Split i Studentski Poduzetnički Inkubator ovog četvrtka, 9.veljače s početkom u 18 sati organiziraju tribinu “Roditeljstvo kao inspiracija za poduzetništvo”


Dok jedni smatraju da dobivanjem djece prestaje kvalitetno razvijanje karijere, drugi svjedoče da upravo roditeljstvo može biti najveći poticaj na uspješne poduzetničke pothvate. Na tribinu u četvrtak u goste su pozvani ovi “drugi” kako bi prenijeli svoja uspješna iskustva, a “prvi” se pozivaju da ih dođu poslušati i uvjeriti se – da se može!
Gošće tribine bit će gospođe koje su uzele stvari u svoje ruke pa stvaraju ono za što su htjele da postoji: Irena Orlović, vlasnica izdavačke kuće Harfa (Knjige koje vole djecu) i autorica nagrađivane aplikacije “Pametnica”, Danira Glavinić, osnivačica branda Dada&Rocco, čiji je izum “Izmjenjive navlake za dječje krevetiće” nagrađen srebrom na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2015. i Marina Tudor, suosnivačica stranice Femiling, osnovane kako bi pomogla svima koji traže ideje gdje s djecom, ali i bez njih, provesti kvalitetno vrijeme u Splitu i okolici.
One imaju različite osobne i poslovne priče, njihove poslovne ideje su u različitim fazama realizacije, no veže ih i mnogo toga zajedničkog, prije svega što ih je upravo roditeljstvo potaknulo na navedene ideje i njihovu realizaciju.
Danas u 18 h u Klubu mladih na adresi Ruđera Boškovića 20/II pričat će o usklađivanju roditeljskih i poslovnih obveza, izazovima poduzetničkih pothvata, prihvaćanju novih ideja od strane okoline i klijenata i sl. Tko zna, možda i neke od vas ohrabre na pokretanje novih poslova – s djecom ili bez njih!