Apolitični

Klub „Central” otvorio svoja vrata

Nakon što nas je vijest o konačnom zatvaranju gradskog kina Central podosta rastužila, kultni prostor u samom centru grada od ovog tjedna je poprimio novi izgled i zvuk, ali još uvijek u okvirima svoga imena, te polako postaje mjesto spektakularne zabave za Splićane i posjetitelje grada. To je Klub „Central”…

Sve veći broj posjetitelja grada pod Marjanom konstruktivno i pozitivno potiče Split na napredak i stvaranje sve bolje i primamljivije kulturne, ali i zabavne ponude. Upravo zbog toga, i noćni život u Splitu dobiva na snazi, a klupska elektro scena grada ponovno ima novog konja za utrku koji ovaj grad smiješta uz bok najboljih domaćih i stranih destinacija za noćni provod.
Prostor kina Central je otvario svoja vrata, ali u potpuno novom ruhu. Dobrodošlicu na ulazu od osoblje kluba, dobre želje uz kamenice i šampanjac, a uz elektro taktove moći ćete zaplesati s mnogim poznatim licima iz javnog života.

Klub „Central”


Glavni prozvani, autor prostora kluba Central, arhitekt Duje Kaliterna, klub je uredio u svom stilu tako da može parirati njegovim prijašnjim radovima, klubu Pink Champagne na Hvaru ili dubrovačku Glisu, ali sve u to u okvirima kultnog gradskog kina koje je osim imena, audio-vizualnim karakterom još uvijek prisutno u zidovima prostora.
Klub će moći primiti oko 1000 ljudi, koji će se, osim na plesnom podiju, moći smjestiti i na jednom od četiri šanka ili u tri VIP zone na dvije etaže.
Što se samog glazbenog programa tiče, i na tom polju Central će moći parirati svim noćnim klubovima na Jadranu. Kako se najavljuje, na DJ tronu Centrala, glazbu će puštati brojna svjetska imena, a za početak, očekuje se nastup legendarnog američkog DJ-a Sharam. Central će osim liste poznatih DJ-eva, goste kluba oduševiti i d&b zvučnim sustavom te zanimljivim vizualnim efektima. Na ulazu u prostor vrtjet će se projekcije starih filmova, što će pridonijeti osjećaju poštovanja i zahvalnosti kultnom kino prostoru.

Central


Klub će za sve posjetitelje biti otvoren svaki dan i to od 1:00 do 6:00 sati, s time, da danas svoja vrata otvara u 23:00 sata. Svaki dan, Central za vas priprema iznenađenja, nove DJ-eve, novu glazbu i nove provode za pamćenje. Važno je i napomenuti da je Central opremljen i najboljim ventilacijskim i klimatizacijskim sustavom, pa ne trebate biti u strahu od zatvorenog i zagušljivog prostora usred ljeta.
Novo mjesto nezaboravnih provoda napokon je otvorilo svoja vrata i to u centru Splita te čeka samo na vas, da dođete i postanete dio brojnih spektakularnih plesno-glazbenih noći.