Apolitični

Klapske večeri u Vodicama kreću s klapom Godimenti

Vodice slove za atraktivno turističko mjesto koje pjesmom, a posebno zabavom privlači strane i domaće goste. Tamošnja turistička zajednica u sklopu kulturnog ljeta svake srijede daruje vam novu klapu i klapsko druženje na Obali Juričev Ive Cota u 21 sati. Prva srijeda omogućit će klapi Godimenti da se predstavi publici u ljetnom ozračju, lepršavo i elegantno, kako kažu momci iz klape.

Klapa Godimenti mala je skupina mladih amatera i entuzijasta iz Vodica, zaljubljenika u glazbu i klapsko pjevanje, koji prezentiraju jedan prirodniji i opušteniji način interpretacije zabavnih melodija. Često za sebe ističu kako u klapskom svijetu žele biti malo drugačiji, dakle opušteniji i komunikativniji prema svima i po tome se žele razlikovati od ostalih. Nastupaju na raznovrsnim koncertima, priredbama, manifestacijama, feštama na kojim stječu simpatije, ali i glazbeno iskustvo.

Vodice očekuju svoju klapa Godimenti na otvaranju glazbenih klapskih srijeda. Dođite i uživajte uz klapsku pismu na obali Vodica!

Više u kategoriji: Glazba

D. Šabić, mag. nov.