Apolitični

Klape za Dariju prikazuje Zadar velikog srca

Večeras će Zadrani ponovno pokazati veliko srce, kao i uvijek kada je u pitanju humanost i dobrota. U dvorani Kazališta lutaka Zadar s početkom u 20 sati priređuje se humanitarni klapski koncert u organizaciji Rotary Kluba Zadar pod nazivom „Klape za Dariju”.
29-godišnjoj Zadranki Dariji Šimunov potreban je i neophodan novac za dodatno liječenje, pa su rotarijanci odlučili pomoći joj glazbenim humanim događajem, a sve kako bi se ostvarila nada za potpuno izlječenje u što svi vjeruju, posebno oni koji organiziraju ovo humanitarno glazbeno druženje.
Rotary Klub Zadar prepoznatljiv je između ostalog i po dugogodišnjem humanitarnom djelovanju, pa u ovim prilikama opravdava svoj temeljni moto: u svrhu služenja i pomaganja svim ljudima.
Koncertni dio odrađuju zadarska klapa Munita te njihovi gosti, muške klape Vinčace iz Novog Vinodolskog i splitska klapa Reful. Budući da je koncert humanitarnog karaktera, domaćini u Gradsko kazalište lutaka pozivaju sve one koji žele da dođu u što većem broju kako bi pripomogli Dariji.

Više u kategoriji: glazba
D. Šabić, mag. nov.