Apolitični

Klape nastupom oduševile Imoćane

Klape nastupom oduševile Imoćane

Susret klapa u sklopu manifestacije “Pismo moja” opravdao je sva očekivanja

Jubilarni, deseti susret klapa “Pismo moja“, održan je u Gradskoj kino dvorani u Imotskom. Ovogodišnja glazbena manifestacija ne samo da je opravdala uvijek visoka očekivanja, nego je u mnogo čemu čak i nadmašila najoptimističnija predviđanja. Čitava manifestacija je doživjela organizacijski i produkcijski iskorak, dok sama kvaliteta klapskih izvođača, ionako, nikada nije bila ni sporna, ni upitna.

Tako su na ovogodišnjem susretu klapa u sklopu manifestacije “Pismo moja“ nastupile klape: “Rećina“, “Kurjože“, “Sv. Mihovil“, “Bratovština Sv. Stjepana“, “Kaše“, “Cambi“ te klapa “Neviste“. Upravo je ženska klapa “Neviste“ iz Imotskog dočekana s posebnim oduševljenjem, jer su pjevačice ponovo imale zajednički nastup nakon tri godine pauze, koja je proizišla iz različitih objektivnih razloga. Svi ljubitelji klapskog izražavanja nadaju se kako će smoći motiva, energije i vremena i za daljnje nastupe, iako su članice i dalje aktivne u samoj organizaciji ovog klapskog susreta.

Ovogodišnja posebnost manifestacije je i uručenje priznanja za poseban doprinos klapskom stvaralaštvu u Imotskom, koji su uručeni Peri Picukariću i Vladi Viciću. Puna Gradska kino dvorana u Imotskom dugotrajnim je pljeskom ispratila sve sudionike ove glazbene manifestacije.