Apolitični

Klapa Cambi i gosti nastupaju na Prokurativama

Klapa Cambi sigurno jedna od najboljih dalmatinskih klapa. Uz svoje goste nastupit će ove subote (02.07) na splitskim Prokurativama.

Dogodilo se, eto, da istog dana kada započinje Festival dalmatinskih klapa u Omišu, jedna od ponajboljih klapa kod nas, klapa Cambi, priređuje veliki koncertni nastup u Splitu. Dakle, u subotu u 21 sat, kao svojevrsna uvertira u Splitski festival, održat će se veliki koncert ove splitske klape, tako da će svi oni koji neće biti u Omišu, svejedno moći uživati u tradicionalnom dalmatinskom melosu. Osim toga, klapa je u goste je pozvala i Doris Dragović te legendu klapske pjesme – Špiru Jurića.

Pjeva klapa Cambi…


Evo što su i sami kazali o nadolazećem koncertu:
– Poklanjamo Splitu jedan svečani gala koncert na carskom trgu. Drago nam je da je u sklopu Festivala zaživjela ideja o klapskoj pjesmi u jednom predivnom ambijentu. Sretni smo na poseban način što su nam gosti istinske glazbene i ljudske veličine Doris Dragović i Špiro Jurić koji je i najveća ikona svih vremena klape Cambi – potvrdio nam je prvi čovjek klape Ante Nikolić.
Svi ste pozvani na klapski šušur na Prokurative gdje će vas pjesmom raznježiti i oraspoložiti klapa Cambi i gosti.