Apolitični

Kavana Procaffe

Interijer Kavane Procaffe osmišljen je s ljubavlju, opremljen u suvremenom stilu dizajna interijera s hrabrim izborom boja i uzoraka te reprezentativnom kakvoćom materijala i probrane opreme objekta. Naglašenom primjenom životinjskog uzorka zebre, igrom kontrasta boja, kombinacijom retro i modernog stila i nadasve udobnim namještajem, izdvajamo se od gomile stereotipnih kavana i kafića. Širom otvorenih vrata i srca dočekat će Vas iskusno i ljubazno osoblje Kavane Procaffe sa željom da ugodi svakoj Vašoj želji te učini boravak ugodnim i opuštajućim.

Temelj ponude Kavane Procaffe svakako je vrhunska espresso kava. Koristimo „CONGO Caffe-DIAMOND SELECTION“ – premium mješavinu espresso kave, te nam je svakako najznačajnije privući i zadržati goste na kvalitetnom espressu i svim njegovim varijacijama. Uz Procaffe cappuccina i Procaffe čajeve vlastite proizvodnje, neizostavan je i široki asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića, spektar vrhunskih i čuvenih vina, pjenušaca i šampanjaca, te naravno koktela, ali i prirodno cijeđenih sokova od naranče i limuna. Ono po čemu je Kavana Procaffe postala nadaleko poznata i prepoznata među istinskim štovateljima slastica, svakako su kolači koje nudimo. Široka paleta svakodnevno, u samoj kavani, svježe pripravljenih domaćih kolača, torti, peciva, ali i originalnih sendviča u našem domaćem pecivu, zadovoljit će i najprobirljivija nepca. Sladoled kojeg nudimo također je proizvod vlastitog pogona slastičarske kuhinje Kavane Procaffe. Temelj voćnih sladoleda kojeg radimo prirodno je voće, a baze svih okusa talijanskog su podrijetla, jednog od vodećih proizvođača na svjetskom tržištu. Za one koji gastro užitak vole zaokružiti uživajući u mirisu vrhunske kubanske cigare nudimo odabir kojeg će vjerujemo cijeniti svaki bolji poznavatelj.

U želji da Vaš boravak povremeno začinimo nekim događanjima, tijekom cijele godine nastojimo organizirati tematske glazbene večeri, bilo da se radi o vrućim ritmovima tanga i salse ili večerima šansone, talijanske canzone, jazza ili pop-rock scene. Svake godine na rođendan Kavane Procaffe priredimo veliki koncert s besplatnim ulazom za sve goste. Osim zvučnih imena glazbene scene poput Arsena, Kemala, Massima, Matije Dedića, Marije Husar, Klape Cambi, Klape Rišpet i tamburaškog sastava Gazde, iznenadit ćemo Vas povremeno relativno manje poznatim imenima čija izvedba i repertoar poznatih pjesama nimalo ne zaostaje za poznatijim kolegama s estrade.

Našim su gostima svakodnevno na raspolaganju sve vrste dnevnih, tjednih i mjesečnih tiskovina. Kavana Procaffe tako je u proteklih 7 godina svoga postojanja postala neizostavno mjesto izlaska svih godišta i profila ljudi. Pristupačne cijene, nenametljiva glazba i cjelokupna ponuda, privukli su podjednako srednjoškolce, studente, zaljubljene parove, samce, poslovnjake i umirovljenike – svi su dobrodošli. Volimo vjerovati kako se svi osjećaju ugodno u ovoj šarolikoj mješavini gostiju.

Nalazimo se uz obalu mora u neposrednoj blizini ulaza u splitsku lučicu, u sklopu kompleksa legendarnog veslačkog kluba Gusar, sa sjeverne strane podnožja Marjana. S naše terase, s približno 70 stolova uz more, pruža se prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev i planinu Kozjak. U blizini kavane veliki je parking tako da se nemate razloga brinuti gdje smjestiti svog limenog ljubimca.

Pripremamo nova iznenađenja i nove okuse slanih i slatkih zalogaja, stoga nas svakako posjetite i uživajte u ugodnoj atmosferi.

SENDVIČI U NAŠEM DOMAĆEM PECIVU, SLASNI NISKO-KALORIČNI TORTILLA WRAPOVI, SLANI ZALOGAJI.

Uskoro novi okusi i iznenađenja!

Više u kategoriji: Ugostiteljstvo

D. Šabić, mag. nov.

 

 

Dobro došli u Kavanu Procaffe!