Apolitični

Kaštelansko kulturno ljeto, nastupaju Tedi Spalato i klapa Kampaneli

Ovogodišnja kulturna, društvena i zabavna manifestacija –Kaštelansko kulturno ljeto 2016. svečano će biti otvorena danas na Brcu u Kaštel Starome uz nastup Tedija Spalata i klape Kampaneli, s početkom u 21:00 sat.

Kaštelansko kulturno ljeto koje danas i službeno započinje, iako se događanja u sklopu programa odvijaju već od 20. lipnja, otvoriti će gradonačelnik Ivan Udovičić. Događanja Kulturnog ljeta Grada Kaštela trajati će više od dva mjeseca, uz veliki broj koncertnih izvedbi raznih stilova glazbe i od strane raznih izvođača, kazališnih predstava, izložbi, tradicionalnih manifestacija, plesnih večeri, predstava…

Kaštelansko kulturno ljeto dođite…


Dan nakon službenog otvaranja, 02.srpnja u dvorcu Vitturi biti će održan koncert HPD-a Bijačka vila s početkom u 20:30h, a u isto vrijeme u dvorištu OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću igrati će se predstava za djecu Kazalište Smješko – H.C. Andersen „Princeza i svinjar“.
U ponedjeljak, 04.srpnja u 21:00h u Kaštel Sućurcu – Gospojska štrada, održati će se glazbeno-scenska priredba Ljetna škrinjica – Sau Putalj, a 08. srpnja u Vitturiju otvoriti će se izložba poznatog hrvatskog fotografa Damira Hoyke pod nazivom Crna šuma.
Izložba će se moći pogledati sve do 25. srpnja, a fotografije prikazuju teške posljedice požara iz 2015.g. na otoku Korčuli i poluotoku Pelješcu.

Program kaštelanskog kulturnog ljeta 2016.