Apolitični

Kaštela: Ove nedjelje 11. Županijski krnjeval KU Polantane

Kaštela: Ove nedjelje 11. Županijski krnjeval KU Polantane

Maškarana povorka kreće iz Marine Kaštela Cestom doktora Franje Tuđmana do Kaštel Kambelovca gdje se spušta Dudanovim putem na brce


11. Županijski krnjeval održat će se u nadolazeću nedjelju (19. veljače), a svečani program počinje prijemom kod gradonačelnika u 14:30 u restoranu Bimbijana.
Krnjevalska povorka kreće u 15 sati iz Marine “Kaštela” (Kaštel Gomilica), Primorskom ulicom, te Obalom Kralja Tomislava preko Polantane do Brca u Kaštel Kambelovcu. Sudionici 11. Županijskog krnjevala su kaštelanske krnjevalske udruge, te udruge iz Trogira, Solina, Splita, Omiša, Dugog Rata, Makarske, Imotskog, Sinja, Primoštena, Omišlja (Otok Krk), Prološca …
U povorci će sudjelovati nekoliko stotina sudionika iz 20-ak udruga iz cijele Dalmacije. Povorka će se kretati dionicom dugom čak tri kilometara, a na tom putu će biti postavljeno pet pozornica na kojima će voditelji usijavati atmosferu .Po završetku povorke za sve sudionike krnjevala organizirana je večera u restoranu Mamut gdje će ih zabavljati bend Diktatori.
Prijaviti se za 11. Županijski krnjeval možete telefonski, predsjedniku udruge, Stipi Krokaru (091/500-1355), kao i na web stranici udruge ili preko facebook-a.