Apolitični

[VIDEO] Karizmatična Mirjana Bjelić je svakog dana kao Splitski Cvit

 

Karizmatična Mirjana Bjelić je svakog dana kao Splitski Cvit

Karizmatična gospođa Mirjane Bjelić, koja se, kako nam u razgovoru kaže s glazbom rodila, koja se kroz nju kao umjetnički izričaj proteže gotovo cijeli život.


Podsjetimo se ukratko, naša sugovornica je Livnjanka koja se u dobi od 15 godina preselila s majkom i bratom u Kaštela, gdje je uz nagovor školskih prijateljica otišla na audiciju, koja joj je je otvorila vrata za daljnje pjevačke uspjehe. Na audiciji “Glas Kaštela“ osvojila je treće mjesto, kojim stječe pravo na daljnja natjecanja: “Raspjevano proljeće“, “Daruvarski susret mladih“ i “Postirske fraje“. Talentirana Mirjana Bjelić svojim je glasom osvojila i velikane kao što su Vice Vukov i Mišo Kovač, pa je od tada na jedan način i krenula njena ozbiljna priča s glazbom , ali kao ljubav i inspiracija prema ovakvom načinu izražavanja.

Na nedavno Splitskom Cvitu u Vili Dalmacija, ova simpatična dama okružena s kolegicama iz pjevačke skupine Marjan prštila je zadovoljstvom, pozitivnom energijom i na svoj način , kako govori, zapravo je pobjednica ovog zanimljivog i ugodnog natjecanja…