Apolitični

Karavan luksuznih vozila „Pink Wing” u Zadru

Jedinstveni gastro-turistički projekt koji okuplja 150 VIP automobilskih entuzijasta te preko 350 članova pratećeg osoblja koji će se brinuti za sudionike ove jedinstvene karavane luksuznih vozila. „Pink Wing” će se u Hrvatskoj po prvi put održava od 17. do 19. lipnja 2016.
Karavan luksuznih vozila „Pink Wing” zarolat će se iz Zagreba s konačnim ciljem u Šibeniku – da predstavi projekt. Na održanoj konferenciji za novinare u šibenskom D-Resortu prisustvovali su gradonačelnici Zagreba – Milan Bandić, Zadra – Božidar Kalmeta i Šibenika – Željko Burić.
Projekt „Pink Wing”
– „Projektom „Pink Wing” želja nam je bila okupiti visokopozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i menadžere koji imaju u vlasništvu skupocjene sportske automobile, te im kroz druženje i uživanje u svim pogodnostima ovog eventa pružiti nezaboravan turističko-gastronomski vikend doživljaj. S obzirom na to da ruta prolazi kroz neke od najljepših krajolika u Hrvatskoj, svakako da je turistička promocija bila misao vodilja u organizaciji događanja.” – pojasnio je Robert Bajs iz organizacijskog tima Pink Wing.
Sudionici događanja su većinom poslovni ljudi iz Hrvatske, no pridružilo se i njih nekoliko iz susjednih zemalja ali i zemalja Zapadne Europe. Okupljanje i polazak je s prstena oko Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu gdje će vozila biti izložena, što će svakako biti turistička atrakcija. Polazak je 17.06 u 12:00 sati uz policijsku pratnju i zatvaranje prometnica do izlaska iz grada.

Karavan luksuznih vozila „Pink Wing” u Zadru


– Automobilski entuzijasti svakako će uživati u ovome nesvakidašnjem događanju koje će, vjerujem, zadovoljiti sve njihove apetite i pružiti im nova avanturistička iskustva i doživljaje kroz krajolike Lijepe Naše. Veseli me što su upravo gradovi Zadar i Šibenik postali istaknute stanice ove avanture i tako dobili priliku turistički se predstaviti na jedinstveni način te upotpuniti svoje atraktivne turističke ponude jednom novom i drugačijom. – naglasio je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.
Luksuzni automobili kreću iz Zagreba 17. lipnja ispred Hrvatskog narodnog kazališta te preko Senja nastavljaju Jadranskom magistralom sve do Šibenika gdje će se parkirati na rivi. U Perivoju Roberta Visianija bit će održana gala večera za sudionike pod pokroviteljstvom grada Šibenika i TZ Šibenika. Po završetku večere, pod policijskom pratnjom karavana vozila odlazi u D-Resort gdje je organizirani smještaj sudionika.
Nakon Šibenika, karavana ekskluzivnih vozila (limenih ljubimaca) Pink Wing kreće prema Zadru 18. lipnja, gdje će se zaustaviti na Pozdravu suncu. Navečer se svi skupa opet vraćaju u Šibenik gdje slijedi ekskluzivna gala večera u hotelu humanitarnog karaktera, a nedjelja je rezervirana za doručak na tvrđavi Barone.
– Svrha cijelog projekta je nacionalni interes, promidžba hrvatskih ljepota, gradova, regija, spoj kontinentalne i morske Hrvatske, promocija nacionalnih parkova, jedinstvena gastronomija kontinenta i mora. Okupljamo visoko pozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i menadžere koji imaju u vlasništvu skupocjeni sportski automobil, te im kroz druženje i uživanje u svim pogodnostima ovog eventa pružamo nezaboravan doživljaj. Sudionici su većinom domaći, ali uz jedan dio stranaca iz regije i iz zapadne Europe. – kazao je Robert Bajs, iz organizacijskog tima Pink Wing.

Izvor i foto: zadar.travel