Apolitični

Jure Mula o edukaciji, promociji i ljudima u turizmu

Kada se govori i priča o Marini Frapa koja je jedna od najpoznatijih hrvatskih marina, smještena u mjestu Rogoznica, između Šibenika i Splita, moramo spomenuti osobu poprilično zaslužnu za takvo brendiranje. To je Jure Mula.

Prije nego čujete njegova razmišljanja, podsjetimo se ukratko brojki iz najpoznatije svjetske marine koju čine 462 suvremeno opremljena veza, suhi vez i prateći servisni dio, a uz to i bogata gastronomska ponuda, dva manja hotela, Otok 4* i Kopno 4*, sportski centar te velika kongresna dvorana s kapacitetom od 500 sjedećih mjesta. Od 16. do 20. listopada ove godine marina Frapa će ponovno biti domaćin poslovne regate Frapa Business Cup. Međunarodna je to regata koja se organizira s ciljem okupljanja velikog broja poslovnih partnera, stvaranja pozitivne klime za nastanak novih poslovnih odnosa te unapređenje postojećih, a sve u opuštenom okruženju.

Jure Mula o kvaliteti poslovanja


O poslovanju marine Frapa, njenoj ponudi za organizaciju poslovnih događanja te o organizaciji poslovne regate, direktor i menadžer Mula ima riječi hvale, ali i potrebe za što kvalitetnijim ljudima koji žele raditi u turizmu, ugostiteljstvu, promociji našeg Jadrana, Dalmacije i općenito Hrvatske. Na nedavnom gastro druženju u Hotelu Park kao gost promocije otvaranja prvog studija gastronomije (Aspira) u Splitu prokomentirao nam je hrvatski, dalmatinski turizam, a posebno ljudski pristup prema gostu naglasivši važnost educiranog osoblja u grani kao što je turizam.
Podsjetimo ukratko kako je gospodin Mula dugo godina radio kao ugostitelj, direktor i menadžer u Europskoj uniji (Njemačkoj), pa vrijedi pogledati i poslušati njegovu iskustvo.