Apolitični

Joško Stella: turistički rezultati donose zadovoljstvo

Joško Stella zadovoljan je turističkim rezultatima koji su ostvareni u prvih sedam mjeseci na području Splita i Dalmacije.

Brojke dolaska i noćenja domaćih i stranih gostiju znatno su veće u odnosu na isto vrijeme u prošloj godini, a to je prvenstveno rezultat dobre pripremljenosti turističkih djelatnika, ugostitelja, ali i gradova te županije koja na različite načine daje potporu u pripremi svake, pa tako i ovogodišnje turističke sezone.

Joško Stella turistički zadovoljan

No, moram istaknuti kako smo i očekivali ovakvu, bolju turističku godinu jer smo za nju odrađivali posao na nekim svjetskim turističkim sajmovima koji evo sada, daje dobar i kvalitetan rezultat turističke žetve u tekućoj godini, potvrdio nam je direktor županijske turističke zajednice, gospodin Stella, kojeg smo nakratko u Gundulićevoj 36 zamolili za intervju. Za naš Apolitični portal uistinu je iskazao zadovoljstvo činjenicom da se pojedina lokalna, gradska i druga područja pripremaju kako osvojiti i šarmirati svakog gosta bio on iz Hrvatske ili drugih zemalja i to mu daje za pravo se nadati kako će turistička sezona u svom podsezonskom vremenu također donijeti neke zanimljive rezultate. Posebno se osvrnuo na prigodne manifestacije, oživljavanja povijesti kroz kulturna i umjetnička prigodna zbivanja u kojima sudjeluju različite udruge, povijesne postrojbe i slično.
Prvi čovjek turizma Dalmacije još jednom nam je potvrdio kako je turistički promet na području Splitsko-dalmatinske županije za razdoblje od prvih sedam mjeseci 2016. više nego dobar, ali i očekivan.