Apolitični

Josipa Lisac nastupa u Puli

U predivnom ambijentu tvrđave Kaštel Pula ove nedjelje, 14. kolovoza, nezaboravnoj i nestvarnoj atmosferi pridonijet će glazbena diva Josipa Lisac.
Diva koja osim nevjerojatnim glasom, ne prestaje oduševljavati svoju publiku umjetničkom originalnošću i neizostavnom improvizacijom, svaki svoj nastup indirektno i s lakoćom smješta u anale kulturno-umjetničkih događanja. Besprijekornim izvedbama pomaže i Josipin bend koji kao s lakoćom prati njenu izvedbu i spaja se s njenom umjetnošću u vremenu i prostoru.

Josipa Lisac nastupa u Puli

Nakon radnog ljeta i brojnih koncerata u lipnju i srpnju koje je nesebično poklonila svojoj publici, na red je došla i Pula. Josipa će tako sa svojim bendom za stanovnike Pule i njihove goste otpjevati cijeli niz pjesama koje na svakom novom koncertu zvuče kao divna, nikad ispričana bajka.
U činjenicu da iznenađenja spojenog u savršenu pjesmu i zvuk Josipina „Dnevnika jedne ljubavi”, vizualnog izgleda i uputnog teksta u svaku izvedbu kojom Josipa iznova zadobiva sve više ljubitelja njenog lika i djela neće nedostajati, ni ove večeri ne sumnjamo, ali ipak željno iščekujemo, predstavu koju Josipa sprema u ambijentu ljetne večeri pod zvijezdama neba Pule.
U savršenom razumijevanju sa svojim bendom Josipa improvizira poznate hitove i tako iznova na svakom koncertu stvara neku novu umjetnost vrijednu divljenja i ganuća publike te glazbene kritike.
Josipina umjetnost nastala je u bezuvjetnoj ljubavi i prijateljstvu s Karlom Metikošem. Na svom glazbenom putu četrdeset godina duge karijere stvorila je nebrojno pjesama te izvrsne izvedbe koje publika i glazbena kritika pamte i cijene, pa jedva čekamo vidjeti što je Josipa pripremila za svoju publiku u pulskom Kaštelu.

Josipa Lisac


Broj ulaznice je ograničen, a svoje mjesto na koncertu glazbene dive možete osigurati kupnjom ulaznice u Rock Caffeu-u Pula ili u Activa Travel-u. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 100 kuna, a na dan koncerta 120 kuna.
Ako već niste, isplanirajte nezaboravnu noć u smirujućem i sjetnom ambijentu tvrđave Kaštel u Puli i dopustite da vas preplavi strast i snaga Josipine poezije i nedovoljno ispričane priče o dnevniku jedne ljubavi.