Apolitični

JOŠ JEDNOG HNL PRVOLIGAŠA PREUZET ĆE STRANCI!? STIŽE I GRIJANI TRAVNJAK, KREĆE DOGRADNJA STADIONA!

Potencijalni interesanti za vlasničkim udjelom već su kontaktirali aktualno vodstvo kluba

U Zagrebačkoj ulici punim se angažmanom radi na realizaciji nekoliko presudnih ciljeva usmjerenih prema dugoročnom povratku i položaju NK Varaždin u sam vrh hrvatskog nogometa.

Pokraj onog natjecateljskog, koji je obilježen povratkom u Prvu HNL i vrlo dobrom polusezonom u Supersport HNL-u minule jeseni (peto mjesto i 22 osvojena boda), u fokusu je i najavljena privatizacija.

Zanimljivo, već ranije su neki potencijalni interesanti za vlasničkim udjelom kontaktirali aktualno vodstvo kluba, nekolicina je iz Hrvatske, ali ima i onih s inozemnim adresama…

GRIJANI TRAVNJAK

Pisali smo već da će varaždinski prvoligaš, poput Dinama, uskoro dobiti grijani travnjak. Radovi na stadionu su praktično završeni i već bi se idućeg tjedna taj grijači sustav trebao pustiti u probni rad.

DOGRADNJA STADIONA

I dom varaždinskog nogometnog prvoligaša jedan je od onih koji se nalazi u planu za dogradnju i rekonstrukciju nogometnih stadiona, o čemu je nedavno komunicirala i Vlada Republike Hrvatske. Predsjednik Dražen Vitez ističe da je klub već iznio svoje želje za izradu projektne dokumentacije, a prema njima bi budući kapacitet varaždinskog stadiona bio oko 14.000 sjedalica.

Cijeli članak možete pročitati na: sportske.jutarnji.hr

Foto: Pixabay