Apolitični

[VIDEO] Jole osvaja „pismom“, šarmom i susretljivošću

Jole osvaja „pismom“, šarmom i susretljivošću
Tko ga dobro poznaje sigurno vjeruje u njega kao pravog estradnog umjetnika, borca na sceni, radišnog i marljivog, a velikog srca kada je potrebita pomoć drugima.

Jole, često ga zovu popularni Jole gostovao je na Apolitičnom portalu povodom njegove nove pjesme koja, kako kaže označava prekretnicu u njegovoj karijeri. Naime, u novoj je pjesmi potpuno ogolio dušu i obožavateljima pokazao drugu, dosad nepoznatu stranu.

Singl ‘Rasipnik’ za kojeg je snimio i video spot, govori o životu prije fatalnog susreta i ljubavi koja mu se dogodila i zauvijek ga promijenila. Iako nije biografska pjesma, ‘Rasipnik’ govori o muškarcu koji živi razuzdanim momačkim životom, sve dok ne upozna ženu svog života i smiri se uz nju.

Izuzetno je zadovoljan sa svojom višegodišnjom glazbenom, karijerom, općenito organiziranim životom u kojem je obitelj na prvom mjestu, a ima i podosta vremena za prijatelje u Zagvozdu spremiti roštilj i „zapivati“ u domaćem ozračju.

Supružnici Vjekoslava i Tonči Hulji i dalje su Jolini kreatori glazbe i stihova , pa tako i za ovu pjesmu koja polako osvaja srca brojnih slušatelja i gledatelja. No uostalom evo priče s Jolom negdje na Žnjanu…