Apolitični

Jeste li znali da je Dacia Sandero drugi najprodavaniji auto u Hrvata…

Čemu duguje takav uspjeh? I PLINU! GOTOVO SVAKI DRUGI POGONI LPG! I to po izrazito atraktivnim cijenama, dakako, ali i suvremenom dizajnu koji spaja robusnost, kvalitetu i duh vremena, zajedno s pametnim rješenjima u čijem je uvođenju bio predvodnik.

U Hrvatskoj Sandero zauzima 2. mjesto na tržištu privatnih kupaca i prvo mjesto u u segmentu malih gradskih hatchbackova 2022.

Kao najprodavaniji automobil u segmentu privatnih kupaca u Europi od 2017., Dacia Sandero obilježio je eru izvanrednim tržišnim uspjehom. Nakon tri generacije njegova popularnost i dalje raste i već ima kultni status.

64% kupaca* kupuje Sandero zbog njegove cijene, 22% zbog dizajna i 18% zbog odanosti robnoj marki. U Hrvatskoj ponajviše zbog LPG-a, cijene i praktičnosti.

U Europi 44% ljudi koji kupuju novu verziju Dacie Sandero opisuje je kao elegantnu, u usporedbi s 20% onih koji su kupili raniju verziju kada se pojavila na tržištu.

On je više od običnog automobila, on je sada već legendarni igrač na tržištu i prvi izbor privatnih kupaca u Europi svake godine od 2017. U Hrvatskoj je Sandero vodeći model u segmentu malih gradskih hatchbackova!

Cijeli članak možete pročitati na: autopress.hr

Foto: Dacia