Apolitični

Javno motivacijsko predavanje gđe Christine Ha- pobjednice američkog Master Chefa

Javno motivacijsko predavanje gđe Christine Ha- pobjednice američkog Master Chefa

Pozivamo Vas u ponedjeljak, 05. lipnja 2017. s početkom u 12:00 sati na javno predavanje na Visokoj školi Aspira koje će održati Christine Ha, pobjednica američkog Master Chefa 

Gđa Ha je vrhunska kuharica, pobjednica američkog Master Chefa i poduzetnica koja je nadmašila vlastite mogućnosti i ostvarila zavidnu karijeru. Specifičnost gđe Ha je upravo u tome što je u njenom uspjehu nije spriječila činjenica da je slijepa. Riječ je o izuzetnom motivatoru, koji pomiče granice nas samih. Christine je u konkurenciji od 30 000 kuhara amatera, odnijela pobjedu u američkom Master Chefu i pokazala svoj izuzetni talent, predanost i upornost.

Oduševljenje njenim stilom kuhanja nije krio ni poznati Chef Gordon Ramsay, jedan od Master Chef  sudaca, koji je izjavio da nikada nije vidio toliku organiziranost slaganja jela na tanjuru te da su njena jela koja je kušao za vrijeme Master Chef natjecanja bila toliko spektakularna da su bila bolja nego li jela nekih chefova, nositelja Michelin zvjezdica koja je imao priliku kušati.