Apolitični

Jacques snimio spot za Eurosong, fanovi oduševljeni: “Suze su mi došle. Bravo!”

Jacques snimio spot za Eurosong, fanovi oduševljeni: “Suze su mi došle. Bravo!”

Mjesec dana nakon što je u javnost prvi puta puštena pjesma “My friend” s kojom će nas Jacques Houdek ove godine predstavljati na Eurosongu predstavljen je i službeni videospot.
Spot je, baš kao što je i najavljen, jednostavan i prikazuje život na ulicama grada. Spot je režirala uspješna redateljica Katja Restović, s kojom je Jacques Houdek više puta izvrsno surađivao u izradi videospotova “Miris žene”, “Kao kiše kap”, “Otkad nemam te”, “Zid”, piše Dnevnik.hr.
Videospot će biti veoma human, emotivan i topao, s porukom koja slavi život kao čudo. Različitosti nas trebaju spajati, a ne razdvajati jer život nije glavna proba, nego ga treba zaista živjeti u svakome trenutku. Svi mi to vrlo često zaboravimo, zanemarimo te su mi i zato ovaj videospot i pjesma pravi izazov”, kazala je Katja uoči početka snimanja spota. “Hvala svima na sudjelovanju i pomoći u realizaciji ovog spota. Uživajte!”, poručio je Jacquessvojim pratiteljima na Facebooku.

“Ovo budi emociju do kraja, naježi kožu i pjesma i spot, poruka je vrh vrhova. Ako ovo svijet ne prepozna onda ga treba žaliti. Jacques idi po ono što ti pripada, pobjedu! Sretno!”, “Čarobna glazba i svjetski glas! Uz ovakav predivan spot i tekst koji izaziva suze u današnjem okrutnom svijetu. Zapalit ćeš Eurosong” i “Osim emocije u tvojem glasu kojom očaraš osjetila sam emotivnu energiju iz svake sekunde spota. Suze su mi došle. Bravo!”, samo su neki od komentara koji su osvanuli odmah nakon premijere spota.