Apolitični

Iznajmljivači, posjetite Forum obiteljskog smještaja

Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Gradom Dubrovnikom organiziraju u četvrtak, 3.ožujka 2016., s početkom u 9.30 Forum obiteljskog smještaja, koji će se održati u hotelu Rixos Libertas. Organizatori ističu da je forum namijenjen novim i postojećim privatnim iznajmljivačima, a besplatni program obuhvaća različita predavanja. Tema koja je najzanimljivija svim iznajmljivačima je „Prezentacija sustava za prijavu i odjavu turista e visitor”, a novi program nacionalnog sustava za prijavu i odjavu turista predstavit će Eta Lović, Koordinator za statistiku i boravišnu pristojbu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Agencija za mystery shopping „Heraklea”, Sanja Gomuzak i Željka Bakmaz održat će predavanje „Kvaliteta usluge i dodatna prodaja”, dok će temu „Biocleaned – Izvrsnost za popunjenost” predstaviti tvrtka „Rain Technologies”, Ida Čubelić i Alan Lučić. O Startup-u – sustavu upravljanja najmovima nazočne će upoznati Davor Palčec, tvrtka „My rent”, a o Trip Advisoru i kako poboljšati vlastite ocjene na webu govorit će Vedran Pražen, tvrtka „Mobiexplore”. Ovom prigodom Tonći Daničić predstavit će i projekt Grada Dubrovnika „Dubrovnik Card”, dok će dr. Vicko Mihaljević iz Crvenog križa educirati privatne iznajmljivače u pružanju prve pomoći.

 

Za cijelo vrijeme trajanja Foruma održavat će se i individualna savjetovanja s potencijalnim partnerima (dobavljačima usluga) privatnih iznajmljivača.
Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu privatnog smještaja u četvrtak, 3. ožujka 2016. u hotelu Rixos Libertas kako bi kroz ovaj edukativni program obogatili svoja znanja i pripremili se za predstojeću turističku sezonu 2016. godine.

Više u kategoriji: Obrazovanje; Turizam
Izvor i foto: tzdubrovnik.hr
D. Šabić, mag. nov.