Apolitični

Izlazi novi Gibonnijev singl i videospot „Udica”

Legendarni splitski glazbenik Gibonni predstavlja singl i videospot „Udica”. Riječ je o četvrtom singlu s aktualnog albuma „Familija” Olivera i Gibonnija koji je u svega dva mjeseca ostvario dijamantnu nakladu, a singlovi „Onako, od oka”, „Sreća” i „Gdje to piše” već mjesecima ne silaze sa samih vrhova hrvatskih i regionalnih TOP lista.

– Kako se sada osjećam, „Udica” mi je jedna od tri najdraže pjesme u životu iz pogleda autora. Hermetična je i intimna, neobične teme i aranžmana, u njoj dominira muški zbor Brodosplit i akustična gitara i ja stojim iza nje milijun posto. – kaže Gibo.

„Udica”

Za singl „Udica”. je u režiji Zdenka Bašića napravljen videospot koji je snimljen u skladištu, devastiranom tvorničkom pogonu u okolici Splita. Redatelj je donio pijesak, staro oružje, kubure, sablje… Sve ono što se u mašti Zdenka Bašića nalazi ispod mora. Zbog teme pjesme „Udica” je jednostavno zahtijevala takvu scenografiju koja je oduševila Gibonnija i njegove suradnike.

Nakon spektakularnog koncerta na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, nezaboravnog nastupa u tjednima unaprijed rasprodanoj pulskoj Areni te nedavnog koncerta preplavljenog emocijama na domaćem terenu u splitskoj Spaladium Areni, Oliver i Gibonni nastavljaju koncertnu promociju „Familije”. U subotu, 29. listopada, nastupit će u Areni Varaždin, a turneja se završava u subotu, 5. studenog u osječkoj dvorani Gradski vrt.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.