Apolitični

Izlagači na Design District Rovinj: Inspiracija i Inovacija

Design District Rovinj, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera, ne bi bio potpun bez svojih izlagača, sve od reda renomiranih brendova namještaja, podnih i zidnih obloga, rasvjete, prozora, vrata, krevetnih sustava i još niza proizvoda potrebnih za uređenje. Više od 90 brendova koji kao kreativci, dizajneri i proizvođači igraju ključnu ulogu u oblikovanju svjetskih trendova u industriji uređenja prostora. Svake godine, izlagači donose svoje najnovije kreacije i inovacije kako bi inspirirali posjetitelje i ostvarili poslovne kontakte

Na sajmu Design District u Rovinju, od 23. do 25.11. u staroj tvornici duhana, posjetiteljima se predstavlja širok spektar proizvoda i usluga, uključujući hotelske i spavaće sobe, stolove i stolice, sofe i fotelje, madrace, tekstil, umjetničke instalacije, tehnološke inovacije i još mnogo toga. Njihova raznolikost omogućava posjetiteljima da istraže različite aspekte uređenja prostora i pronađu inspiraciju za svoje projekte, bez obzira na njihov stil i preferencije.

Posjetitelji će tokom tri dana priredbe imati priliku nabaviti proizvode za uređenje interijera po sniženim cijenama i to je odlična prilika da se vrhunski namještaj i oprema nabavi na vrijeme i uz prihvatljiv financijski izdatak te da se iduća turistička sezona mirno čeka.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Image by Moritz Bechert from Pixabay