Apolitični

Ivona Brkljačić – najbolji model Dalmacije

Devetnaestogodišnja Ivona Brkljačić novi je Best model Dalmacije, dok je titulu Best modela u muškoj konkurenciji osvojio 21-godišnji Josip Majić – rezime je Izbora Best model Dalmacije za Best model Hrvatske 2016. održanog u splitskom restoran-klubu Euphoria.

Prelijepa Splićanka Ivona, ujedno studentica turizma, slavila je u među 11 ljepotica, dok je student pomorskog fakulteta također iz Splita Josip , trijumfirao među sedam mladića, koliko ih se nadmetalo na ovogodišnjoj manifestaciji ljepote i dobre zabave, a sve u organizaciji agencije Royal models Damira Puhalovića.
Osim prestižnog naslova za „Best model Dalmacije”, Ivona i Josip su osigurali i vizu za nastup na skorom državnom nadmetanju „Best model Hrvatske”. Ostale lente osvojili su: prva pratilja je 18-godišnja Nikolina Buzov iz Splita, druga pratilja je 19-godišnja Monika Grubor iz Kaštela, a Best model fotogeničnosti je 25-godišnja Dajana Talajić iz Metkovića. Kod muškaraca prvi pratitelj je 21-godišnji Valentino Viceić iz Splita, drugi pratitelj je 22-godišnji Ivan Tokić iz Trogira, dok je Best fotogeničnosti 21-godišnji Nino Sabatino iz Tučepa.


U večeri ljepote, ali i mode uživali su mnogi gosti, a budući su manekeni prošetali u kreacijama modnih „diva” Splićanke Olgice Pinky i Sinjanke Darije Mravak. Za frizure modela bio je zadužen Beauty centar La vie est belle, a za šminku Mia Pocrnić i Madri Šoškić, dok je glazbeni ugođaj bio u režiji Nenada Vetme, Bombe i Mirke Bure, Mirele Čobrnić, Nikoline Pelaić, kao i gitariste Maria Puhalovića, a sve pod voditeljskom palicom Sandre Barčot.
Što se pak žirija tiče, a imali su poprilično težak zadatak tko će ponijeti lente, odlučivali su: Zrinka Kučinić miss turizma Hrvatske 2014., Ana Batarelo – model Hrvatske, kraljica aerobika Nataša Bebić, menadžer Petar Škaro, misteri turizma Hrvatske iz 2013. Matej Cvitanović iz 2014. Ivica Prižmić, pa Mario Budimir, te Horvat Čagalj lice iz Big brother kuće, kao i Alen Sesartić, jedini plesač i koreograf s ovog područja koji je sudjelovao na turneji popularne Lady Gage, uz ljepoticu Anteu Čelić, stilista Damira Gerovca i Damira Puhalovića iz agencije Royal models, organizatora samog izbora.
Fešta ljepote i zabave nastavlja se u lipnju kada se u Splitu priprema veliki modno-glazbeni događaj koji će nesumnjivo privući znatiželjnike iz cijele Lijepe Naše.

Foto i video: Don Mateo