Apolitični

Ivan Zak osvaja Dalmaciju

Jedan od najperspektivnijih mlađih pjevača kod nas – Ivan Zak neumorno radi tijekom ljeta promovirajući svoj posljednji album „Bolje od najbolje” za kojeg je nedavno primio nagradu Platinasti Forte za više od 5000 prodanih albuma od strane Hrvatskog društva skladatelja. Obala je ljeti idealno mjesto za noćne koncertne izlete pa se tako gradovi otoci i manja turistička mjesta otimaju za njegov glazbeni nastup. Poharao je i glazbene top ljestvice radijskih i TV postaja, što pokazuje da Zak sa svojim suradnicima pogađa glazbeni ukus šire publike.
Talentirani Ivan na posljednjem albumu autorski potpisuje glazbu i tekst, a u aranžmanima mu je pomogao Luka Kovačić. Nedavno je istaknuo kako je sretan i ponosan na svoja glazbena ostvarenja za koje dobiva nagrade u domovini i izvan nje, te mu sve to postaje izvor za nove inspiracije koje će biti dijelom skorašnjeg albuma „Usne varane” za kojeg smatra da će opravdati povjerenje brojnih gledatelja koji mu dolaze na koncerte.
Dalmacija ga voli i očekuje nastupima u Malom Ratu, Starigrad Paklenici, na Rabu, Supetru, Zadru, Primoštenu i još nekim turistički atraktivnim mjestima.
Na kraju vas pozivamo na koncerte popularnog i traženog Ivana Zaka uz video spot hit pjesme „Jedan u nizu”.
Više u kategoriji: Glazba
Foto: facebook.com
D. Šabić, mag. nov.