Apolitični

[VIDEO] Ivan Pažanin: ugodno je biti medijski prisutan, no naša vrijednost je hrana

Uistinu mediji mogu iznjedriti anonimuse u zvijezde, tj. pretvoriti javnosti nepoznate ljude u poznate osobe. Ipak, za to postoji jedan krucijalni uvjet, a to je da ono što rade ima kvalitetnu i prepoznatljivu vrijednost. Jedan od takvih je Ivan Pažanin koji je ovih dana boravio u Splitu na promociji otvorenja prvog međunarodnog studija Gastronomije što mu je samo po sebi i vrlo blisko. Naime, otkad se pojavio na televiziji, Ivan Pažanin, član žirija showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!” i chef trogirskog restorana, zaokuplja pozornost javnosti, posebno žena.

Čak ga se uspoređuje s mladim Robertom Redfordom ili Franom Lasićem! Na pitanje što ga može najviše zaintrigirati kod žena, odgovara: „Inteligencija, način komunikacije i stav”.

Ivan Pažanin voli probati svu hranu

Pažanin je 13 godina proveo kuhajući u najboljim restoranima luksuznih brodova, a kuhao je i za bogate Ruse i poznate glumce i sportaše poput Johna Malkovicha i Novaka Đokovića, kao za tim Formule 1. Tri je mjeseca boravio i na Antarktiku, a na splitskom gastro događaju nam je kratko pojasnio njegov pristup prema kuhanju i gastronomiji te naglasio vrijednost i važnost kuhara kao osoblja koji nisu u prvom medijskom planu kod javnosti. Evo što nam je Ivan još otkrio u kratkom druženju…