Apolitični

Ivan Gudelj: Moćni smo u igri

Pozvali smo našeg proslavljenog nogometaša Ivana Gudelja da nam ukratko prokomentira našu nogometnu reprezentaciju u Francuskoj, igru, ponašanje igrača, riječi trenera Čačića itd.

Odmah nam je na početku kazao da pobjeda nad Španjolskom sigurno spada u red najznačajnijih pobjeda koje je hrvatska reprezentacija ikada ostvarila. Španjolci osim akcije kod vodstva nisu iz igre stvorili izgledniju priliku, Hrvatska je, pogotovo u drugom poluvremenu, odlično stajala na terenu i sjajno parirala u svim segmentima igre.

Ivan Gudelj: moćni smo…


Kada je u pitanju naša igra koja je možda ponajbolja na Europskom prvenstvu, Ivan ističe da je to plod kontinuiranog rada, ali i osobnost vrhunskih nogometnih znalaca poput Modrića, Mandžukića, Rakitića i drugih, no do kraja je potrebno i malo sreće jer ona prati mudre i hrabre.
A kako nam se bliži sraz s Portugalom koji predvodi moćni Ronaldo, zanimljivo će biti čuti što Gudelj prognozira, te kako igrati i na čemu još poraditi da bi osigurali samu završnicu prvenstva desetog srpnja. Evo priče i komentara Ivana Gudelja.