Apolitični

Ivan Burazin o najvećoj regionalnoj developerskoj konferenciji u Splitu

Najveća regionalna developerska konferencija uskoro u HNK-u Split okuplja preko 1,200 profesionalaca iz ITC industrije te predstavnike investicijskih fondova, studenata i talentiranih pojedinaca.

Lipanj Dalmaciji donosi početak glavne turističke sezone, najtoplije godišnje doba, puno stranih i domaćih gostiju, ali i jednu vrijednu i promocijski sjajnu manifestaciju koju poznajemo pod imenom Shift konferencija. Preciznije, 2. i 3. idućeg mjeseca, splitski HNK ugostit će neuobičajeni gosti: održava se 5. Codeanywhere Shift konferencija, najveća regionalna developerska konferencija koja okuplja više od 1,200 profesionalaca iz ITC industrije!

Upravo zahvaljujući ovom događaju Dioklecijanov grad postat će središte za stručnjake iz domaće i strane ITC industrije, ali i predstavnika investicijskih fondova te studenata. Natjecanja u programiranju s povećim nagradnim fondom i do 150 tisuća dolara privući će mlade i talentirane programe koji bez razmišljanja prihvaćaju nove izazove željni dokazivanja i promocije informacijskog i tehnološkog znanja. Povodom skorašnjeg događaja javnosti je predstavljena konferencija iz središta Splitsko-dalmatinske županije, Splita, na kojoj je,među ostalim domaćinima, Ivan Burazin kao direktor Codeanywhere i Shifta najavio brojne svjetski poznate predavače, važnost i vrijednost Shift konferencije pred početak glavne turističke sezone kao i ostalih dolazak jednog od investicijskih stručnjaka.

Video: Teo Peričić