Apolitični

Iron Maiden – vjerni hrvatskoj publici

Na iznimnu radost svih fanova, velikani heavy metal glazbenog izričaja Iron Maiden opet dolaze u Hrvatsku i 27. srpnja pred probranom, ali vjernom publikom, spremaju se održati glazbeni spektakl u Spaladium Areni.
Prošlo je točno trideset godina otkako su rock legende Iron Maiden nastupale u zagrebačkom Domu sportova i počele njegovati poseban odnos s hrvatskom publikom. Osam godina nakon što su održali nezaboravan spektakl na splitskom Poljudu, Iron Maiden opet se vraća u Split i to u sklopu svjetske turneje The Book of Souls. Osim Hrvatske, na karti turneje pronaći će se sve same svjetske glazbene destinacije u Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi, Aziji, Australiji, južnoj Africi i Australiji.

Iron Maiden

Zbog bogate produkcije koja se najavljuje i prostorni zahtjevi benda su veći, pa će broj ulaznica puštenih u prodaju biti nešto skromniji. U Spaladium Arenu moći će doći 11 000 fanova, što je u odnosu na 25 000 ljudi koji su prije sedam godina bili na Poljudu osjetna razlika u broju. Ipak, članovi benda najavljuju da zabave i adrenalina na koncertu nikako neće nedostajati kao ni odličnih zvukova starih hitova i kombinacije pjesama s novog albuma.
Cijene ulaznica kreću se od 290 do 430 kuna, zavisno jesu li za parter ili VIP sjedenje. Ulaznice se mogu kupiti na stranici www.eventim.hr ili na prodajnim mjestima Dancingbear-a u Splitu, Dirtyold shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu ili u Dallas music shopu u Rijeci.
Pjevač grupe Bruce Dickinson uoči turneje izjavio je da je cijeli bend u iščekivanju brojnih koncerata i odličnog provoda koji će biti neizostavan na repertoaru. Članovi benda, osim glazbenog iznenađenja s novog albuma, najavljuju i vizualni spektakl, pa ne preostaje ništa drugo nego što prije nabaviti svoju kartu i rezervirati poziciju na koncertu koji osim glasnog zvuka nudi i val pozitivne energije o kojoj će se sigurno još dugo pričati.