Apolitični

Intimna Večera s porukom Josipe Pavičić Berardini uz topao kamin

Zagrebački restoran Josipe Pavičić Berardini, Il Camino, ugostio je 3. ožujka 2016. godine Blessfood večeru s porukom. Josipa, domaćica Večere s porukom, odlučila je prikupljena sredstva donirati Zavodu za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Poduzetnica Josipa Pavičić Berardini priredila je prvoklasnu večeru u svom novootvorenom restoranu Il Camino te je okupila velik broj uglednih gostiju. Tijekom večere od tri slijeda talijanskih delicija uz ugodno druženje i puno smijeha, Josipa i svi prisutni pokazali su da zajedništvo rezultira lijepim djelom jer će sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica biti donirana Zavodu za onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb. Ulogu domaćice Josipa je prihvatila sa zadovoljstvom, a isto se moglo iščitati sa zadovoljnih lica gostiju koji su kućama otišli s osjećajem topline i najvažnije, voljom za daljnje pomaganje potrebitima, što je i cilj projekta Blessfood Večera s porukom. Restoran Il Camino savršena je oaza uz topao kamin koji je sve prisutne odveo daleko od hladne zagrebačke mećave, a najbolji tiramisu u gradu kao i Torta al ciocciolato „Pepina” nikoga nisu ostavili ravnodušnima.

– Osjećam se ispunjeno i veselo. Radosna sam što su moji prijatelji i kolege prihvatili ovaj projekt i odazvali se u velikom broju. Lijepo smo se družili i što je najvažnije, učinili smo dobro djelo. Jako sam sretna, a još više što sam kroz svoju sreću uspjela donijeti barem malo sreće i nekome drugom“ rekla je Josipa Pavičić Berardini.
– Puno hvala mojoj dragoj Josipi što me je pozvala na lijepu večeru s još ljepšom pričom. Zadovoljan sam što sam i s ovako malom gestom mogao pomoći. Lijepo je vidjeti restoran pun ljudi koji su odlučili pomoći. – izjavio je Miroslav Blažević.

 

Ideja projekta „BlessFood – Večera s porukom” je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Media Front d.o.o.
D. šabić, mag. nov.