Apolitični

Informativna radionica ”Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“

Informativna radionica ”Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu“

U ponedjeljak, 13. veljače, u 10 sati, u HGK Županijskoj komori Split, u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Županijske komore Split održati informativna radionica u vezi s pozivom na dostavu projektnih prijava ”Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu”.

Navedeni Poziv je namijenjen mikro, malim ili srednjim tvrtkama za poticanje ulaganja neophodnih za primjenu/komercijalizaciju rezultata istraživanja, razvoja i inovacija (do kojih su došli sami MSP–ovi, u suradnji s drugima ili putem transfera znanja i tehnologije) u poslovne aktivnosti i pokretanje proizvodnje na temelju primijenjenih rješenja. Cilj ovog Poziva je podržati projekte usmjerene ka novim proizvodima i uslugama, koji imaju pozitivan učinak na poslovne rezultate i rast poduzeća, te s tržišnim potencijalom na međunarodnoj razini.

Rok dostave projektnih prijava za dodjelu bespovratnih sredstava je do 31. prosinca 2017. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava koja iznose 114.000.000,00 kuna.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti je 760.000,00 kuna dok je najveći iznos 7.600.000,00 kuna.

Najava događanja nalazi se i na poveznici: http://www.hgk.hr/zupanijska-komora-split/zk-split-informativna-radionica-komercijalizacija-inovacija-u-poduzetnistvu-najava

Za više informacija, kontakt osoba u ŽK Split je Ivona Lučić, tel 321-141.