Apolitični

Infobip u Indoneziji otvorio podatkovni centar

Infobip je u Indoneziji otvorio podatkovni centar poznatiji kao ID1 kako bi podržao mogućnosti digitalnih inovacija na lokalnoj razini poslovanja, ali i u širem smislu diljem Azijsko-pacifičke (APAC) regije.

Zapadna Java njegova je lokacija i dio je strategije “Indonezijskog digitalnog putokaza 2021-2024”, čiji je cilj razvoj uključive, sigurne te pouzdane digitalne i povezive infrastrukture s visokokvalitetnim uslugama.

Nije slučajno da se odabrala baš APAC regija za ovako nešto jer riječ je o jednom od najbržerastućih područja na svijetu u smislu digitalne transformacije, koja je ključna za brzu promjenu načina na koji organizacije obavljaju poslovanje. Infobip je u tome odlučio pomoći i to bi trebalo omogućiti povećanje učinkovitosti svih operativnih dijelova poslovanja organizacija.

Dakle, pod time se misli na brzo i pouzdano umrežavanje, pristup tehnologiji u cloudu dizajniranoj za inteligentno “orkestriranje” svih aktivnosti angažiranja korisnika putem fleksibilne i skalabilne “full-stack” komunikacijske platforme.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Foto: Pixabay