Apolitični

INFOBIP: SHIFT U ZADRU BIT ĆE NAJVEĆA DEVELOPERSKA KONFERENCIJA U EUROPI OVE GODINE

Za 10. izdanje Shifta, prve domaće akvizicije hrvatskog startupa jednoroga Infobipa, već je prodano više od 1400 ulaznica što je bolje nego rekordne 2019. godine

Konferencija Shift, prva domaća akvizicija prvog hrvatskog jednoroga Infobipa, održat će se u Zadru za dva tjedna. Premijerno izdanje Shifta u okrilju Infobipa najavljeno je kao najveća developerska konferencija u Hrvatskoj ikad, ali i najveća developerska konferencija koja će se ove godine održati u Europi.

Marin Tomičić, voditelj Infobip Shift konferencije navodi da će se u Zadru okupiti 60 vrhunskih govornika, među kojima su i top ljudi iz Amazona, Googlea, Microsofta, Netlify, Synk i MongoDB, zatim osnivači više od 200 startupa, među kojima su i oni koji su postali dio Infobipovog Tribea, te brojni developeri i drugi predstavnici tech zajednice. Na konferenciji će biti i predstavnici Infobipa, uključujući njegove osnivače Silvia Kutića i Izabela Jelenića.

Ivan Burazin, član uprave za developersko iskustvo u Infobipu kaže da je Shift unazad desetljeća organizirao tridesetak različitih događanja s više od 15.000 posjetitelja, 500 predstavnika medija i isto toliko govornika. Navodi da je Shift u Zadru uvodu u ono što planiraju kad su najavili da žele da ova konferencija preraste u najveće developersko okupljanje na svijetu.

Cijeli članak možete pročitati na: novac.jutarnji.hr

Foto: Pixabay