Apolitični

InDizajn u Zagreb dovodi zvijezde arhitekture

Predavanja renomiranih stručnjaka samo su dio aktivnosti koje očekuje posjetitelje InDizajn sajma od 23. do 25. rujna u Areni

U petak, 23. rujna, počinje peto izdanje InDizajn sajma interijera koji će posjetiteljima omogućiti uvid u najnovije trendove uređenja prostora, ali im i pružiti priliku da puno toga nauče. Stručna će javnost (arhitekti i dizajneri), sad već tradicionalno, moći sudjelovati na predavanjima uglednih stručnjaka iz svijeta arhitekture i interijera.

Prvo predavanje počinje u petak u 13:15 sati, a održat će ga svjetski poznati arhitekt Aser Giménez Ortega iz jednog od vodećih nizozemskih studija MVRDV, dobitnik brojnih međunarodnih priznanja.

U 14:30 predavanje će održati Amir Vuk-Zec iz Studija Zec iz Bosne i Hercegovine. Arhitekt Vuk-Zec svoju je dugogodišnju karijeru ovjekovječio i brojnim nagradama u regiji i inozemstvu, a u portfelju mu se nalazi projekti za razne shopping centre, trgovine, restorane, hotele i brojne druge stambeno-poslovne objekte.

Tina Valentina Sajović je mlada slovenska arhitektica iz tvrtke Feydom koja će kroz svoje predavanje čiji je početak predviđen za 15:45 sati ispričati najnovije trendove iz svijeta sjedećih garnitura. Završno predavanje u petak u 17 sati, imat će Dinko Peračić koji će odgovoriti na pitanje kako izgleda arhitektura bez interijera. Peračić je suosnivač arhitektonskog kolektiva Platforme 9,81 te partner u arhitektonskom uredu ARP.

Ne propustite peto izdanje InDizajn sajma, od 23. do 25. rujna, koje nudi pregršt aktivnosti u kojima će uživati svi zaljubljenici u lijepo, a posjetitelje očekuje i nagradna igra s fondom većim od 100 tisuća kuna.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay