Apolitični

IMUSIC – besplatna glazbena streaming platforma s više od šest milijuna pjesama

Riječ je o na domaćem prostoru manje poznatoj platformi za streaming glazbe koji nam dolazi iz Armenije, a koji omogućava da se u njegovoj fonoteci od nešto više od šest milijuna pjesama može uživati posve besplatno kroz zgodno izvedenu aplikaciju…

Mnogo je načina na koji se danas može uživati u glazbi, a uz izdašnu ponudu komercijalnih streaming servisa, mogu se pronaći i brojne aplikacije za slušanje internatskog radija, kao i nešto manje poznate glazbene streaming platforme. U potonju skupinu spada upravo IMUSIC.

Riječ je armenijskom streaming glazbenom servisu koji u svojoj fonoteci nudi nešto više od šest milijuna pjesama, a iako je to smiješno malo u odnosu na, primjerice, SPotify koji nudi oko 70 milijuna pjesama, u ovome je slučaju prednost što ih se može slušati bez ikakve naknade i ograničenja (čak inicijalno nije potrebno ni otvoriti korisnički račun kako bi se glazba slušala).

Ponuda svjetske glazbe je relativno solidna no ne može se uspoređivati s popularnim komercijalnim servisima, dok se na ovome servisu u pravilu neće pronaći izvođači iz Hrvatske, pa to svakako valja imati na umu.  S druge strane, sama aplikacija i svojim sučeljem i temeljnim mogućnostima zapravo ugodno iznenađuje (premda ima mjesta za poboljšanja).

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay