Apolitični

„Iluzija“ – novi singl mladog autora i multiinstrumentalista

„Iluzija“ je pjesma promovirana na nedavno održanom splitskom festivalu.

Na ovogodišnjem Splitskom festivalu, s novom se pjesmom predstavio NoA, mladi autor koji je sve zapaženiji u domaćem glazbenom svijetu.

Pjesma “Iluzija” ima snažan plesni ritam i i lako pamtljivu, ali zanimljivu i zaraznu melodiju.
“Malo je stilski drugačije od mojih dosadašnjih singlova, naglasak je na zvuk polovice 80-ih i 90-ih, ali esencija mog zvuka je ostala tu. Tematika mojih pjesama su 99 posto ljubav i sve povezano s tim pa je tako i ovaj put.” – slikovito dočarava NoA.

Snažna „Iluzija“


Osim što je autor, Noa je i multiinstrumentalist, te je na aktualnom je singlu odsvirao sve instrumente.

“Prvi put do sada odsvirao sam sve instrumente i otpjevao sve vokale. Uvijek sam to htio, ali imam stvarno vrhunski bend, pa do sada nije bilo potrebe. Sada sam si ispunio želju.” – napominje NoA.

Produkciju pjesme “Iluzija” potpisuje upravo Elvis Sršen NoA, dok je ko-producent Vojan Koceić (inače režiser NoAovih spotova), a snimano je u njihovoj splitskoj studio radionici HHH.

Elvis Sršen NoA, talentirani je autor, instrumentalist, vokalist i producent kojeg upoznali smo ga kao frontmena cover benda NoA & Funkblasters ili klavijaturista grupe Libar. Već sada, uspjelo mu je ono što uspijeva rijetkima – na vlastitoj je pjesmi ugostio Michaela Blanda na bubnjevima i Sonnyja Thompsona na bas gitari, članove benda “New Power Generation”, koji su svjetsku slavu stekli svirajući na najvećim hitovima glazbene legende, Princea