Apolitični

IGRA GODINE Microsoft Flight Simulator, kritičari oduševljeni, konsenzus je da se radi o nevjerojatnom tehnološkom pothvatu, prvi pravi next-gen naslov

Prošlog mjeseca je Xbox Game Studios objavio kada će ljubitelji zračnih simulacija moći sjesti u virtualne kokpite i istražiti cijeli planet, a taj je dan stigao. Ako ne računamo nešto poboljšanu verziju Microsoft Flight Simulatora X koja je prije šest godina izašla na Steamu i F2P spin-off Microsoft Flight, ovo je prva nova igra u poznatom serijalu nakon 2006. godine.

Kao što to obično biva, kritičari su se dočepali kopija za recenzije prije izlaska igre, a trenutno se radi o jednoj od najbolje ocijenjenih igara ove godine, dok na PC-u MFS dijeli prvo mjesto s VR ekskluzivom Half-Life: Alyx. U vrijeme pisanja svoje izuzetno pozitivne dojmove podijelilo je 30 kritičara i prosječna ocjena je 93/100. Konsenzus je da se radi o posebnom iskustvu i nevjerojatnom tehnološkom pothvatu u kojem će moći uživati ne samo oni koji inače jako vole avijaciju, već i oni kojima će to biti prvi doticaj ili koji žele vidjeti kako izgleda prvi pravi next-gen naslov.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay