Apolitični

I mali i veliki na „9. otvorenom prvenstvu grada Zadra u uličnoj košarci“

Kako je Zadar, između ostalog, poznat i po svom košarkaškom duhu, nije začuđujuće što ima vlastito prvenstvo u uličnoj košarci. Upravo ovo športsko druženje budućih zvijezda hrvatske košarke održat će se od 13.-14. lipnja na velikom vanjskom trgu centra City Galleria.

 

Koliko zaista Zadrani drže i ljube košarku govori činjenica da je riječ o 9. otvorenom prvenstvu grada u uličnoj košarci koje će okupiti nekoliko dobnih natjecateljskih skupina, a to su seniori, kadeti, juniori i školarci. Kao grad košarke ne sumnjamo da će veliki izazov svih sudionika bez obzira na dob biti pokazivanje svojih športskih vještina na posebno uređenom košarkaškom terenu. Kao i svake, tako i ove godine veliki broj ekipa očekuju sjajne nagrade sponzora i pokrovitelja, a vama, dragi ljubitelji košarke, preostaje doći i podržati buduće Ćosiće, Petroviće, Skansije i druge buduće košarkaške legende.
Podsjetimo da će se u ova dva dana košarkaškog prvenstva, točnije u subotu odigravati kvalifikacijski susreti, a u nedjelju je predviđeno finale turnira.
Zadar vas očekuje na 9. otvorenom prvenstvu grada u uličnoj košarci!

Više u kategoriji: Šport

D. Šabić, mag. nov.