Apolitični

Hyundai i20 N automobil godine prema Top Gearu

Ovo je ujedno najbolja potvrda onoga što smo u Autozoni pisali prilikom nedavnog testa modela i20 N, kada smo rekli da je ovo ‘ozbiljno zabavan automobil kreiran za istinske ljubitelje sportske vožnje’

Hyundai je osvojio najviše počasti na dodjeli godišnjih nagrada Top Gear 2021., osvojio je titulu Automobil godine (Car of the Year) s modelom i20 N i proglašen je za sveukupnog proizvođača godine (Manufacturer of the Year) kao priznanje za vodeći line-up modela u klasi.

i20 N je nedavno trijumfirao na testu Top Gear Speed Week i osvojio željnu titulu Performance Car of the Year u grupi od 26 kandidata tijekom niza temeljitih testova. Sudbeno povjerenstvo – koje se sastoji od stručnog uredničkog tima Top Gear-a zajedno s Chrisom Harrisom i The STIG-om – okrunilo je za ukupnog pobjednika i20 N nakon niza iscrpljujućih testova protiv modela nekih od najatraktivnijih marki automobila s performansama na svijetu. Kombinacija uzbudljivog upravljanja i zaokruženih sposobnosti i20 N u konačnici je osvojila tim.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay