Apolitični

HYTE Zadar party

HYTE Zadar party je zabava za ,mnoge ljubitelje vrlo popularne u svijetu elektronske glazbe.

Nesumnjivo je da je grad Zadar već opravdao titulu Top destinacije 2016. godine, a da dobrog provoda u ovom divnom povijesnom gradu na Jadranu ne izostaje potvrđuje i HYTE festival koji će se na plaži Kolovare održati od 22. do 24. srpnja.
Hyte spektakl, ljubiteljima je elektoronske glaze poznat po festivalima održanim u svim svjetskim party destinacijama poput Berlina, Ibize, New Yorka, Amsterdama, Barcelone i drugih. Napokon HYTE svoju pozornicu postavlja i u Hrvatskoj i to u Zadru na plaži Kolovare. Nedaleko od strogog centra grada, na divnoj zadarskoj plaži, pod vedrim nebom u tri dana nastupat će neki od najpoznatijih svjetskih i hrvatskih DJ-eva od kojih su neki: Matthias Tanzmann, Steve Bug, Enzo Siraguza, Mariano Mateljan, Jogarde, Marina Karamarko i drugi, a kompletan rapored i line up izvođača možete pronaći na offical facebook stranici https://www.facebook.com/events/1602834896694928/
Plaža Kolovare čini se kao logičan i dobar odabir za ovakav tip spektakla zbog ljetnog ambijeta kojeg nudi šljunčanim tlom i mirisom borova koji ju kompletno okružuju. Plaža je mlađim generacijama već dobro poznata po brojnim ljetnim koncertima te mjestima okupljanja i zabavljanja pa ne sumnjamo da će se i HYTE festival upisati kao još jedan od uspješnih događaja organiziranih na ovom prostoru.

HYTE Zadar party dođite

Program je zamišljen tako da započme 22. srpnja dnevnim partyem u 15 sati koji će se uz dobre zvukove, glazbu i ples održati sve do 24. srpnja u 6 sati ujutro. Svi prisutni zabavu će moći nastaviti i u obližnjim klubovima koji se nalaze u neporednoj blizini plaže Kolovare, a omiljena su mjesta okupljanja domaćeg stranovništva te brojnih turista i posjetitelja Zadra.
Cijena dnevne karte iznosi 120 kuna, a dvodnevna karta 160 kuna.
Dobra zabava praćena svjetski poznatim zvukovima koji će se savršeno uklopiti uz miris mora i borova na zadarskoj plaži zvuče kao dobitna kombinacija pa ni ne sumnjamo da će se grad Zadar upisati na listu top destinacija održavanja ovog cijenjenog festivala.