Apolitični

Humanitarni koncert „Božić u klapskom ruhu”

Humanitarni koncert „Božić u klapskom ruhu”

Festival dalmatinskih klapa Omiš u suradnji s Omišom i udrugom „Prijatelj” iz Omiša u srijedu, 28. prosinca 2016,. u 19 sati organizira humanitarni koncert „Božić u klapskom ruhu” u novoj športskoj dvorani „Ribnjak”.

Pod voditeljstvom Edite Lučić-Jelić i Nikole Urukala, omiški klapski Božić oplemenit će solisti Neno Belan, Marko Pecotić Peco, Marko Škugor, sopranistica Gabrijela Deglin i mezzosopranistica Stefany Findrik, nagrađivane diplomantice solo pjevanja u klasi prof. Terezije Kusanović. Tu su i klape Adriaticum iz Šibenika, dječja klapa Bepo OŠ „Josip Pupačić” iz Omiša, Contra iz Splita, Filip Dević iz Splita, Iskon iz Splita, More iz Šibenika, Mriža iz Splita, ženska klapa Narenta iz Mostara i Neverin iz Kaštel Lukšića, te klape Pasika iz Kostanja, Rišpet iz Splita, Sinj i Gradske glazbe Omiš.

Sva prikupljena sredstva od ulaznica donirat će se Udruzi roditelja djece i odraslih s posebnim potrebama „Prijatelj” iz Omiša za projekt „Glazbena radionica za djecu s posebnim potrebama”.

Ulaznice za ovaj klapski spektakl po cijeni od 50 kuna (za djecu do 7 godina i osobe s invaliditetom ulaz je besplatan) možete kupiti od ponedjeljka 12. prosinca, na vww.eventim.hr i prodajnim mjestima u sustavu Eventima: Tisak, Exclusive change mjenjačnice, Petrol benzinske postaje, Aquarius, Croatia records, Atlas turističke poslovnice i ostalim ovlaštenim prodajnim mjestima. Ulaznice možete kupiti i u direkciji FDK Omiš (Ivana Katušića 5, tel.: 021 861 015) te na ulazu u dvoranu dva sata prije početka koncerta.
Dobro došli!