Apolitični

Humanitarna akcija Vukovar živi 365 dana

Humanitarna akcija Vukovar živi 365 dana

Na inicijativu g. Momira Stojanca iz Udruge hrvatskih branitelja liječenih od ptsp-a organizirana je humanitarna akcija pod nazivom “Vukovar živi 365 dana” a počela je 25. siječnja i traje do 10. travnja kada će se u Vukovar organiziranim prijevozom odvoziti stvari prikupljene u akciji, udruzi djece poginulih i nestalih hrv. branitelja koja će to uručiti potrebitima.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom presjednice RH gđe. Kolinde Grabar Kitarović,a glavni sponzor je Ministarstvo branitelja.

Cilj ove akcije je pomoći najugroženijem dijelu stanovništva u Vukovaru, osobama koje su životne okolnosti dovele u takvu materijalnu, financijsku ili zdravstvenu situaciju, a takvih je u Vukovaru puno.

Do sada se odazvalo 47 gradova, preko 230 braniteljskih udruga ,te civilne udruge, škole i vrtići po cijeloj Hrvatskoj. Koordinator akcije za grad Sinj i Cetinski kraj je Antonio Kulaš koji ovim putem poziva sve građane grada Sinja i Cetinskog kraja da se odazovu ovoj akciji u okviru svojih mogućnosti.

A.Kulaš: U prostoru Kluba borilačkih sportova Kula Sinj (dvorana Brnaze) se prikupljaju potrebne stvari svakim danom, a najpotrebnije obiteljima je trenutno hrana i higijenske potrepštine, dječja hrana i pelene, vlažne maramice, bezgluteinska hrana, a ukoliko se želi donirati novac može se uplatiti na broj računa u Erste banci :
HR 1024020061500047230

Koordinator akcije za grad Sinj i Cetinski kraj A.Kulaš 0977321275