Apolitični

Humanitarna akcija – Vitezovi za anđele

Humanitarna akcija – Vitezovi za anđele, Max i Leon su prerano rođeni blizanci te imaju cerebralno oštećenje koje im onemogućava normalni motorni razvoj.

Ove godine smo u prilici da pomognemo dvojici „anđela“, Maxu i Leonu Marinovu. Max i Leon su prerano rođeni blizanci te imaju cerebralno oštećenje koje im onemogućava normalni motorni razvoj, te još ne mogu ni samostalno sjediti (a imaju 2 godine i 7 mjeseci). Zbog toga im je neophodna svakodnevna habitacija (fizikalna, senzorička, radna, defektološka, logopedska i psihološka terapija).

No njihovim problemima tu nije kraj. Otac naših blizanaca imao je prometnu nezgodu u kojoj im je auto totalno uništeno a oni za svakodnevnu habitaciju i kontrolne preglede neophodno trebaju odgovarajuće vozilo. Ostatak prikupljenih sredstava iskoristit će se za svakodnevne terapije koje su im neophodne a dio njih ne pokriva HZZO te ih moraju sami plaćati. Sljedeće godine očekuje ih operacija po Ulzibatu koju moraju sami financirati (operacija za jedno dijete iznosi cca 3 000 eura).

Naša udruga, u koordinaciji sa rodbinom i mnogobrojnim prijateljima odlučila je pokrenuti ovu humanitarnu akciju te prikupiti novčana sredstva za gore navedeno.

 

 

Sredstva će se prikupljati na račun moto udruge PLAVI VITEZOVI-CROATIA V. Račun je sukladno propisima otvoren samo za ovu humanitarnu akciju.
Sukladno rješenju Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji Klasa: UP/I-550-02/16-03/25 Urbroj: 2181-04-01-16-8, Split, 19. listopada 2016.g. odobreni termin za održavanje ove humanitarne akcije je od 25. listopada 2016. do 22. siječnja 2017.g.

Svi smo mi ljudi dobre volje i dobrih želja samo ponekad zaboravimo na našu dobrotu te skinemo krila anđela i odbacimo ih poput stare jakne na neko zaboravljeno mjesto. Stavite vaša krila i ne zaboravite biti dobri ljudi. Pomozimo malim anđelima Maxu i Leonu da prohodaju i dobiju svoja “krila”. Pomozimo mami Tini koja ima hrabrost lavice i uvijek osmijeh na licu da ne izgubi nadu.
Donirajte

Svaka pomoć je dobrodošla

Banka: Zagrebačka banka d.d.
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

IBAN: HR1023600001501951682
(Model: 00 Poziv na broj: OIB)

Molimo za vaš skromni prilog za postizanje ovog velikog cilja.

Hvala svim dobrim ljudima!