Apolitični

Hrvatsko–talijanska gastro suradnja: Leandro Puglielli u Violi

Gospodin Leandro Puglielli predstavnik je talijanske tvrtke ELLE ESSE koja se bavi proizvodnjom talijanskih delicija. Stigao je u Hrvatsku te je spojio poslovne obveze s ugodnim odmorom u Splitu. Kako vinoteka Viola već duže vrijeme u svom asortimanu nudi talijanske proizvode, g. Puglielli uvijek nas iznova rado posjeti pri čemu nastane neka nova suradnja.

Napravili smo i kratak intervju s gospodinom u kojemu nam je otkrio kako planira provesti svoje vrijeme u Splitu, ali i nešto o samim proizvodima koje distribuira.

Viola: Gospodine Pugllieli, dobro došli u Hrvatsku. U vinoteci Viola niste prvi put i već znate da ste kod nas uvijek rado viđen gost. Kako vam se sviđa Split?

L. Puglielli: Hvala vam na toplim riječima dobrodošlice. Upravo smo žena i ja sletjeli i prvo što smo napravili – zaputili smo se ravno k vama u Violu. Veoma nam se sviđa Split i to je razlog zašto se uvijek rado vraćamo.

Viola: Partneri smo već neko vrijeme i moramo istaknuti da je pravo zadovoljstvo surađivati s vama. Kod nas u vinoteci nalaze se mnogi vaši proizvodi. Možete li reći nešto više o tome?

L. Puglielli: Suradnja među nama na obostrano je zadovoljstvo. Drago nam je da imamo predstavništvo naših proizvoda u Splitu i da su ljudi prepoznali brend i kvalitetu. Kad je riječ o samim proizvodima istaknuo bi da su salse i kreme od tartufa naš pravi dragulj.

U Violi se nalazi tapenada od crnih tartufa obogaćena gljivama, maslinama i maslinovim uljem te raznim začinima. Krema od bijelog tartufa tajnu izvrsnosti krije u ponajboljim bijelim tartufima, maslacu i gljivama. U Violi ćete pronaći i med s tartufima, kao i carpaccio od tartufa. No neću vam otkriti sve, najbolje da posjetite Violu i uvjerite se sami u široku paletu ELLE ESSE proizvoda.

Viola: Kako namjeravate provesti ostatak vašeg vremena u Hrvatskoj?

L. Puglielli: Prvo ćete nam reći gdje možemo pronaći dobar restoran i pojesti dobru ribu (smijeh). Danas i sutra smo u Splitu, a potom idemo na Plitvička jezera. Želimo koji dan uživati i u prirodi i svim ljepotama koje Plitvice nude, a potom natrag u Rim. Posao čeka.

Viola: G. Puglielli, hvala vam posjetu i razgovoru. Nadamo se da ćete uživati u Hrvatskoj, a vidimo se uskoro i opet.

L. Puglielli: Hvala i vama i želim vam sve najbolje u daljnjem poslovanju.

Više na : www.vinoteka-viola.com
P. Mimica mag.ing.agr.