Apolitični

Hrvatski startup CircuitMess – s Warner Brothersom grade Batmobile!

Tmurnim ulicama Gothama krstarilo je crno savršenstvo zvano Batmobile. Očaralo je cijeli planet, uključujući i dječaka iz Karlovca. Jednom kad je odrastao, odlučio je pokucati na vrata velikog Warner Brothersa predlažući suradnju i… ona su mu se otvorila! 

To je priča o Albertu Gajšaku, osnivaču CircuitMessa, koji je u četvrtak na svojim društvenim mrežama podijelio uzbudljivu vijest da već godinu dana uz STEM Box radi na još jednom projektu – razvoju CircuitMess Batmobila u suradnji s američkim gigantom Warner Brosom. 

– Jako sam uzbuđen jer sam od malih nogu fan Batmana i onoga što on radi. Oduvijek mi je bio san napraviti Batmobile, slagao sam autiće i igrao se s elektronikom – kaže za Lider Gajšak te nastavlja: – Jako je lijep osjećaj imati priliku raditi s Warner Brosom, s ljudima koji su stvorili i održavaju na životu brend jednog od najpopularnijih superjunaka u pop kulturi. To je vrhunac karijere s CircuitMessom.

Pojašnjava pritom da mu cilj sa CircuitMessom nikad nije bio ganjanje profita, nego raditi nešto na što je ponosan, nešto što će uveseljavati ljude po cijelom svijetu, a Batmobile čini upravo to.

Cijeli članak možete pročitati na: lider.media

Foto: Pixabay