Apolitični

Hrvatski startup Blockademia započinje prodaju tokena na Cardano blockchain tehnologiji

Prodaja tokena za velike investitore kreće 1. listopada, 15. studenog otvara se svim zainteresiranima, a traje do 06. prosinca 2021.

Na globalnom Cardano summitu, koji se prošli tjedan održao u 46 gradova diljem svijeta, među kojima je i Zagreb, predstavljen je hrvatski startup Blockademia. Nakon velikog uspjeha Revuta, Blockademia je još jedan hrvatski startup koji kreće u prodaju tokena na Cardano blockchain tehnologiji.

Blockademia je aplikacija koja koristi Cardano tehnologiju, a omogućuje decentralizirani sustav za provjeru autentičnosti dokumenata. Blockademia osigurava trajnu, nepromjenjivu i sigurnu pohranu dokaza o autentičnosti bilo kojeg izdanog dokumenta te omogućuje jednostavnu i brzu provjeru autentičnosti dokumenata, diploma, certifikata i drugih isprava. Provjera autentičnosti dokumenata krajnje je pristupačna, jednostavna i brza putem Blockademia mobilne aplikacije.

Koristeći Blockademia aplikaciju, izdavači dokumenata štite svoj proizvod od plagijata i zloupotrebe, te dodaju svojim proizvodima i uslugama novu razinu sigurnosti. Korisnici Blockademia sustava su osobni korisnici, ali i korporativni korisnici koji imaju potrebu za čestim provjerama autentičnosti većeg broja dokumenata. , poručio je Marin Kramarić, CEO Blockademie.

Cijeli članak možete pročitati na: zimo.dnevnik.hr

Foto: Pixabay