Apolitični

Hrvatski branding studio potpisuje video za najpoznatiju svjetsku elektroničku grupu Swedish House Mafia

Poznati hrvatski kreativci, okupljeni pod imenom Studio Size, mogu se pohvaliti najnovijom potvrdom svog odličnog rada! Planetarno popularni glazbeni trio Swedish House Mafia za najavu povratničke turneje, odnosno kreativni koncept i video produkciju, zadužio je upravo ovaj nagrađivani boutique studio iz Zagreba koji već godinama svojim projektima osvaja hrvatsku scenu.

Suradnja Studia Size i Swedish House Mafie započela je iz čiste strasti prema glazbi. “Prije par godina, došlo je do spontane suradnje. Ja, kao art direktor i partner u Sizeu, njihov sam obožavatelj još od svojih studentskih dana. Putovao sam na njihove koncerte, pratio sve što rade i inspirirao se njihovom glazbom, vizualnim efektima i nastupima. Odlučio sam za svoj gušt napraviti video njima u čast, objavio ga na Instagramu i tagirao ih, a njihov menadžment primjetio je baš taj video i povratno nam se javio”, objasnio je pozadinu ove nevjerojatne suradnje Jurica Koletić.

Od tada do danas Size je za SHM napravio nekolicinu videa, a posljednji ima posebnu težinu, jer se radi o službenom videu za najavu povratničke turneje “Paradise Again” koja počinje u New Yorku, točnije u Madison Square Gardenu u kojem je švedski trojac Axwell, Ingrosso, Angello prije 10 godina održao kultni nastup – zapisan kao jedan od najupečatljivijih koncerata u povijesti elektronske glazbe. Čast da turneju, koja uključuje 44 grada diljem svijeta, najavi i kreativno oplemeni pripala je zagrebačkom Studiu Size koji je zadužen za produkciju najavnih videa što uključuje kreativnu direkciju, odabir glazbe, montažu i animaciju.

Cijeli članak možete pročitati na: media-marketing.com